Нашата галерия

За контакт

Бул.България150, Хасково, 6300

office@solarbulgaria.eu

+359 88 5700487

какво

ПРЕДЛАГАМЕ

сервиз

Global Solar Bulgaria предлага цялостен пакет от услуги, които покриват абсолютно всеки аспект на централите за добив на слънчева енергия. Това значи, че не е необходимо да разбирате от технологичната и административна страна на нещата или пък да разполагате с имот, върху който да изградите фотоволтаичната си станция. Global Solar Bulgaria ще се погрижи за всичко това.

Перфектен сервиз

Цялостна поддръжка

Мониторинг на системите

Сервиз на слънчевите панели

Това, което отличава Global Solar Bulgaria, е техният ангажимент за бързо обслужване, подкрепено от стабилни гаранции и индивидуален подход в поддръжката на соларни инсталации. Компанията предлага пълно сервизно оборудване на всички марки инвертори, сервиз на системите за комуникации и софтуерен контрол. При настъпил проблем, техниците реагират в рамките на 48 часа.

Гаранцията на соларното оборудване е 10 до 15 години за слънчеви панели, 5 години за инвертори с опция за закупуване на сертификат за удължаване на гаранцията за още 5 години, а батериите имат 9000 цикъла гаранция което се равнява ма около 10 години.

Компанията предлага и една уникална за българския пазар услуга: пълно менажиране на ФЕЦ.  По този начин клиентът няма ангажимент към дребните детайли в управлението на соларния си бизнес. Това е изключително удобно за хора, които нямат опит във ВЕИ инвестициите или нямат време да се занимават с оперативния мениджмънт на своята централа.
Фирмата съдейства изцяло относно сключване на договори за изкупуване на електрическа енергия.

 

която получавате

Нашата сервизна услуга

Услугата

Поддържайки високо ниво на квалификация, внедрявайки иновации и следейки Европейските стандарти и регламенти, Global Solar Bulgaria категорично предлага на своите клиенти сервизна дейност на Европейско ниво.

Телефон за сервизиране: +359 88 5700487

Всяка продажба на продукт или услуга от Global Solar Bulgaria дава спокойствие на потребителя. Това се дължи на категоричния стил на работа на фирмата по отношение на пуск, настройка, гаранционно и следгаранционно обслужване.

Пусни видеото

да изберете нас

Да спасим планетата чрез използване на възобновяема енергия

Защо

Global Solar Bulgaria е сред водещите доставчици на решения за възобновяема енергия, който революционизира и предефинира начина, по който устойчивите енергийни източници се използват по целия свят. Присъствайки на редица точки в картата на страната, компанията дава енергия на по-екологичното бъдеще.

0 1200
+

инсталации

0 120000
+

доставени панели

01
ние предлагаме

Най-доброто решение за
вашия дом

02
ние предлагаме

Специални корпоративни
решения