Нашата галерия

За контакт

Бул.България150, Хасково, 6300

office@solarbulgaria.eu

+359 88 5700487

ПРОДАЖБА НА ПРОДУКЦИЯ

Етикети:
electricity, tips, solar energy

Задължението за покупка

С постановлението от 9 май 2017 г. се определят условията за изкупуване на електроенергия, произведена от монтирани в сградата инсталации, използващи фотоволтаична слънчева енергия, с инсталирана пикова мощност по-малка или равна на 100 киловата. Избирайки да свържете вашата инсталация към мрежата, вие изпълнявате задължението на вашия доставчик на електроенергия да изкупи обратно вашето фотоволтаично електричество. Така вие фактурирате производството на енергия на EDF, който я изкупува обратно на цена, фиксирана в началото и това за период от 20 години.

Електричеството, продавано в мрежата, е по-скъпо от това, което консумирате. Така вие се възползвате от годишен доход, генериран от вашата инсталация.

Търгове

С постановлението от 28 май 2016 г. се определят условията за провеждане на търгове. В контекста на поканите за участие в търгове кандидатите са тези, които предлагат покупна цена. Процедурите за подбор на досиетата и ангажиментите на кандидатите са посочени в спецификациите, достъпни на уебсайта на Комисията за регулиране на енергията (CRE).

Предимства

Тази опция за свързване е идеално подходяща за сгради с големи покриви и ниска консумация на енергия: складови халета, селскостопански сгради, обществени зали, паркинги и др.

  • Доходоносна и сигурна финансова инвестиция,
  • Възможност за адаптиране на инсталираната мощност към вашия бюджет,
  • Оценка на вашите недвижими имоти,
  • Ангажимент за устойчиво развитие и производство на чиста енергия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *